Liccon - Magazijn en advies

Projectmanagement LICCON

Door meer dan 25 jaar ervaring in de magazijnstellingen kan LICCON de magazijninrichting vanaf het eerste informatiebezoek en site onderzoek tot en met de uiteindelijke installatie van magazijn, haar klanten adviseren en begeleiden, wat hun omvang, complexiteit of locatie ook zijn. LICCON heeft de nodige vaardigheden en middelen om de klant de zekerheid te geven dat het project zal worden beheerd van het begin tot het einde, in alle rust en binnen de voorziene tijd.

Offertebegeleiding

LICCON kan u adviseren voor uw opslagbehoefte voor bestaande magazijnen tot en met lay-out advies voor nieuwe magazijnen. LICCON kan de offerteaanvraag verzorgen voor diverse potentiële leveranciers en montagebedrijven en de uitgebrachte offertes technisch controleren en vergelijken met de uitgangspunten.

Bijwonen bouwvergaderingen

LICCON kan uit uw naam bouwvergadering bijwonen vanaf de start van de bouw magazijnpand tot en met de oplevering van de magazijninrichting. Met name voor leveranciers van stellingen kan dit een tijdrovende zaak zijn. LICCON behartigt uw belangen tijdens de bouwvergadering en doet hier achteraf verslag van.

Begeleidingen montageprojecten van aanvang tot en met oplevering

LICCON is ervaren in de begeleiding van montageprojecten van magazijnstellingen vanaf de start tot en met de oplevering. Voor aanvang van het project wordt met opdrachtgever en klant een werkplanning/ plan van aanpak gemaakt en deze planning wordt dagelijks/wekelijks gecontroleerd en gecommuniceerd met opdrachtgever en klant.
Liccon - magazijn en advies

Liccon - magazijn en advies